22-09-2022

Voorstelling Roemeense boekencollectie

Op 25 september, de Europese Dag van de Talen, stelt ARhus samen met enkele leden vanuit de Roemeense gemeenschap in Roeselare, de nieuwe Roemeense boekencollectie voor volwassenen voor. Deze Roemeense startcollectie vormt een mooie aanvulling op de anderstalige collectie die ARhus samen met haar bezoekers nog verder wil uitbreiden in de toekomst. Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 7 december 2021
Praatwijzer (GEANNULEERD)
start in ARhus, De Munt 8, Roeselare
Praatwijzer (GEANNULEERD)

Helaas, deze activiteit is geannuleerd omwille van COVID-19. De huidige vierde golf maakt het onmogelijk om de activiteit  in veilige omstandigheden te organiseren.

Elke eerste dinsdag van de maand zijn anderstalige nieuwkomers en vrijwilligers welkom in ARhus voor Praatwijzer. We verzamelen in ARhus en gaan daarna op stap in Roeselare. We maken kennis met de stad, enkele interessante organisaties en met elkaar. Ondertussen oefenen we Nederlands en werken we drempels tot integratie weg.

I.s.m. Stad Roeselare.

Wanneer: dinsdag 7 december 2021 van 13u45 tot 15u30
Waar: verzamelen in ARhus, De Munt 8, Roeselare.
Ken je de weg naar ARhus niet? Dan kom je om 13u30 naar RSL Op Post (Brugsesteenweg 44, Roeselare). We gaan dan samen naar ARhus.
Doelgroep: anderstalige nieuwkomers en vrijwilligers
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: helaas niet mogelijk omwille van COVID-19.

  • Anderstaligen kunnen inschrijven via het inschrijvingsformulier of sturen een berichtje naar Ali op het nummer 0473 56 12 94 of naar het onthaal van RSL Op Post op het nummer 0492 18 31 07.
  • Ge√Įnteresseerde vrijwilligers kunnen zich melden bij siska.pannecoucke@arhus.be

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

©Foto via Canva


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring