10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Kalenderdetail

maandag 4 oktober 2021
Waarom praten belangrijk is?
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Waarom praten belangrijk is?

Sinds de pandemie blijkt dat 1 op 3 personen zich erg eenzaam voelt. 1 op de 4 personen lijdt aan angstproblemen of depressie. Velen worden mentaal op de proef gesteld.

CM ontwikkelde in samenwerking met VLESP en Te Gek!? een infosessie rond het bespreekbaar maken van psychische problemen. Wil je er graag zijn voor mensen in jouw omgeving die het psychisch moeilijk hebben, maar weet je niet goed hoe een gesprek hierover aan te pakken, dan kan deze sessie jou op weg helpen.

In ARhus staat Psychologe Brenda Mylle stil bij de volgende vragen: Hoe vaak komen psychische problemen voor? Waarom durven we er niet over praten en waarom we dat tóch moeten doen? Hoe herken je wanneer iemand het moeilijk heeft? Hoe kan je praten over psychische problemen en wat als praten niet voldoende is?

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. CM gezondheidsfonds i.h.k.v. de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid 

Wanneer: op maandag 4 oktober 2021 van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: gratis
Inschrijven: vanaf 1 september via het inschrijvingsformulier.
Eventueel ook aan de balies of telefonisch via het nummer 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

© Photo CM