10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Kalenderdetail

zondag 24 oktober 2021
Rodenbachbrunch in het ARhus Café
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Rodenbachbrunch in het ARhus Café

Enkele dagen voor de 165ste verjaardag van Albrecht Rodenbach, zetten we hem niet alleen in ARhus (themastand met bibliotheekmaterialen op +3), maar ook in het ARhus Café in de kijker.

Klink op zondag 24 oktober samen met chef Hans en het ARhus Café-team op één van de grootste schrijvers in onze regio. Verwacht je aan een rijkelijk brunchbuffet geïnspireerd op Rodenbach, overgoten met ons typisch ARhus Café-sausje: authentiek, seizoenseigen en met lokale ingrediënten.   

Uiteraard zijn f(r)amilies met kinderen ook welkom!

I.h.k.v. Dichter bij Rodenbach 

Wanneer: op zondag 24 oktober 2021 van 9u30 tot 12u
Waar: ARhus-Café, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: +12 jaar: 25 euro, 4-12 jaar: 12 euro, -4 jaar: 0 euro  (Voor kinderen -4 zetten we gratis een bordje bij. Voor hen hoef je enkel te reserveren indien ze een zitplaats nodig hebben.)
Inschrijven: vanaf 1 september via de reserveringstool van het ARhus Café. Kies voor 'Brunch', duid het aantal personen aan, navigeer naar 24 oktober, vermeld de leeftijden van je gezelschap (+12, 4-12, -4) en bevestig.
Eventueel ook aan de balies of telefonisch via het nummer 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.