10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 19 november 2021
Tasting ‘De smaak van geluk’
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Tasting ‘De smaak van geluk’

De Week van de Smaak (18 tot 28 november) is elk jaar de hoogmis van de eetcultuur in Vlaanderen en Brussel. Dit jaar gaan we met z’n allen op zoek naar De Smaak van Geluk. Jouw lievelingsgerecht, jouw ultieme comfortfood, een culinaire herinnering, een guilty pleasure waar je altijd goesting in hebt, … maken je ongetwijfeld gelukkig. Ook tijdens deze tasting schotelt het ARhus Café jou hapjes en drankjes voor die je geluksbarometer de hoogte laten ingaan.

We laten je kennismaken met nieuwe smaakervaringen, lokale producten en producenten, én experten die jou vertellen waarom bepaalde voeding voor een geluksmomentje of -gevoel zorgt! Mythe of feit? Zij vertellen het jou!

I.s.m. Hogeschool Vives en POM West-Vlaanderen, i.h.k.v. Week van de Smaak

Wanneer: op vrijdagavond 19 november 2021 van 18u30 tot 20u
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: 15 euro
Inschrijven: vanaf 1 september via de reserveringstool van het ARhus Café. Kies voor 'Tasting', duid het aantal personen aan, navigeer naar 19 november en bevestig.
Eventueel ook aan de balies of telefonisch via het nummer 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.