10-10-2021

VACATURE: HR verantwoordelijke M/V/X (80%)

Voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het personeelsbeleid van ARhus gaan we op zoek naar een HR verantwoordelijke. Deze M/V/X zal deel uitmaken van het directieteam en wordt verantwoordelijk over verschillende HR processen zoals rekrutering en selectie, onboarding, talentontplooiing, competentieontwikkeling, evaluatiecycli en reward management. Ben of ken jij de geknipte persoon? Solliciteren kan tot 10 oktober 2021. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 9 december 2021
Ontmoeting met Fikri El Azzouzi: de verhalen die niet gehoord worden.
Wereldhuis, Hugo Verrieststraat 22 (ingang via Cichoreistraat)
Ontmoeting met Fikri El Azzouzi: de verhalen die niet gehoord worden.

Fikry El Azzouzi is een van de meest originele stemmen in de Vlaamse literatuur.

In 2010 debuteerde hij met 'Het Schapenfeest', gevolgd door zijn doorbraakroman 'Drarrie in de nacht', waarmee hij in 2015 de Arkprijs van het Vrije Woord mee won.

'Nieuwe narratieven' brengen, daar is het hem om te doen. Geen vorm is hem daarvoor te min: naast romans schrijft hij columns en maakt theaterteksten. Of hij organiseert schrijfworkshops met leerlingen uit het beroepsonderwijs. Momenteel werkt hij aan een kinderboek en een film.

"Schrijven is altijd een vorm van protest", zo liet El Azzouzi optekenen begin 2021. "Zelfs als je in een tekst geen protest leest. Dat geldt vooral voor 'nieuwe ­Vlamingen', van wie al snel verwacht wordt dat ze het in hun werk over groot onrecht hebben. Daar niet aan beantwoorden, is hun vorm van protest."

Dit jaar won hij de Ultima voor Letteren, omwille van "zijn vertelkunst, die oude tradities met frisse en toegankelijke vormen verzoent. Hij wil een verteller zijn die betrokken is op de actuele problemen in ons taalgebied."

Fikry El Azzouzi vertelt tijdens deze lezing in het Wereldhuis over zijn maatschappelijke betrokkenheid, zijn hoopvolle verontwaardiging en zijn rol als schrijver om de verhalen die niet gehoord worden in de schijnwerpers te zetten.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. Wereldhuis en Avansa

Wanneer: op donderdag 9 december 2021 van 19u30 tot 21u
Waar: Wereldhuis, Hugo Verrieststraat 22 (ingang via Cichoreistraat), Roeselare
Kostprijs: gratis
Inschrijven: vanaf 1 september via het inschrijvingsformulier.
Eventueel ook aan de balies of telefonisch via het nummer 051 69 18 00.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

© Photo JVE