21-11-2021

Vacature: Medewerker ICT m/v/x

Kan je vlot overweg met diverse digitale tools en devices? Help je mensen graag met ‘all things digital’? Pak je gemakkelijk zelfstandig uitdagingen aan? Dan ben jij misschien de ‘digital creative’ collega die we zoeken! Solliciteer voor 22 november 2021.Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 1 oktober 2021
12e Rodenbach Stadskroegentocht
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
12e Rodenbach Stadskroegentocht

Op vrijdag 1 oktober vanaf 20u, aan de vooravond van het ‘Weekend van de klant’ ontvangen 14 Roeselaarse cafés je voor een drankje en live optreden tijdens de 12de Rodenbach Stadskroegentocht. De muziekgroepen zijn van divers pluimage en zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten die de kwaliteit van deze Kroegentocht naar een hoog niveau tillen.

Het ARhus Café verwelkomt ‘The Suspenders’, een bruisende rock- en swingband uit Oudenburg. Vol goesting en energie brengen ze covers van de 50's tot nu in een rockabilly jasje. Ricardo, Gregory en Bart zorgen met gitaar, bas en drum voor heerlijke opzwepende ritmes. Fien kruipt met haar krachtige stem in de huid van Etta James, Nancy Sinatra, Wanda Jackson, George Baker, etc. En Joris kleurt het geheel met zijn pittige trompet. Laat je meeslepen doorheen een swingende reis door de tijd!

Praktisch: De groep speelt 3 sets van 45 minuten met een pauze ertussen. De toegang is gratis. Gezellig genieten van de muziek bij een lekker glas is de boodschap!

Wanneer: op vrijdag 1 oktober 2021 van 20u tot 23u
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: gratis inkom
Inschrijven: niet nodig

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.