21-11-2021

Vacature: Medewerker ICT m/v/x

Kan je vlot overweg met diverse digitale tools en devices? Help je mensen graag met ‘all things digital’? Pak je gemakkelijk zelfstandig uitdagingen aan? Dan ben jij misschien de ‘digital creative’ collega die we zoeken! Solliciteer voor 22 november 2021.Lees meer

Kalenderdetail

maandag 25 oktober 2021 - zondag 31 oktober 2021
Klaar voor Hagelslag? Helden en monsters fotohoek
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Klaar voor Hagelslag? Helden en monsters fotohoek

Tijdens de herfstvakantie is er in De Spil Hagelslag: een familiefestival boordevol voorstellingen, workshops en activiteiten. Thema van deze editie is Goden, helden en monsters.

ARhus zorgt tijdens het festival voor een mooie boekenhoek in De Spil. In de week voor de herfstvakantie kan je in de jeugdafdeling van ARhus De Munt terecht in de fotohoek.

Verkleed je samen met je f(r)amilie als held of monster, maak er een leuke foto van en kom alvast helemaal in de stemming voor Hagelslag. En wie weet win jij een van de gratis tickets voor een Hagelslag voorstelling! 

I.s.m. De Spil, i.h.k.v. Hagelslag festival De Spil (31/10-3/11)

Wanneer: van 25/10 t.e.m. 31/10 tijdens de openingsuren.
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping 2)
Doelgroep: f(r)amilies met kinderen
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

Praktische info voor jonge gezinnen: In ARhus De Munt is er een buggyparking op de tweede verdieping. Er is ook een verschoningstafel voorzien op de 2de verdieping en in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn babystoelen aanwezig.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.