31-12-2021

Vacature: Medewerker infrastructuur m/v/x

Bart, onze sympathieke collega infrastructuur, gaat met pensioen en we zoeken iemand om hem te vervangen. Ben jij een enthousiaste teamplayer en iemand die proactief de juiste prioriteiten stelt? Een handige Harry of Harriette die ons state-of-the-art gebouw in topconditie houdt? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteer vóór 1 januari 2022!Lees meer

Kalenderdetail

maandag 22 november 2021 - donderdag 25 november 2021
Week van de Beweging: Interactieve sessie - De voordelen van een knieprothese via robotchirurgie (GEANNULEERD)
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Week van de Beweging: Interactieve sessie - De voordelen van een knieprothese via robotchirurgie (GEANNULEERD)

Helaas, deze activiteit is geannuleerd omwille van COVID-19. De huidige vierde golf maakt het onmogelijk om de activiteit (met gebruik van demomateriaal) in veilige omstandigheden te organiseren. Op www.weekvandebeweging.be vind je de activiteiten die wel nog kunnen doorgaan.

 

Eén van de kniechirurgen van Orthopedie Roeselare geeft uitleg over de toepassing van robotchirurgie bij knieprothese. Hoe gaat men te werk, hoe ziet dit eruit en waarom kan robotchirurgie een meerwaarde zijn?

Er is ruim de tijd om de dokter vragen te stellen.

I.s.m. AZ Delta

Wanneer: op 22, 23 en 25 november van 11u tot 12u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (atelier 1, verdieping 1)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: helaas, deze activiteit is geannuleerd.

Check voor je komst onze coronahuisregels.

Week van de Beweging

Zit je ook vaak neer aan je bureau, op de schoolbanken of gewoon thuis voor de tv? Dan is dit je kans om je te laten inspireren of motiveren. Of je nu een geoefend sporter bent, of gewoon zin hebt om mee te doen, iedereen is welkom. Want wij willen iedereen in beweging krijgen. Daarom organiseert de dienst Orthopedie van AZ Delta in samenwerking met ARhus, Stad Roeselare, Sport#VANRSL, KOERS, VIVES en Sport’R dit jaar de 4de editie van de Week van Beweging van 22 november tot 28 november. Het volledige programma vind je op www.weekvandebeweging.be.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.