31-05-2022

Schrijf je in voor de Leesjury!

Ben jij tussen 4 en 16 jaar en vind je het leuk om over boeken te praten? Schrijf je in voor de Leesjury! Voor leesgroep 3 (8-10 jaar) en leesgroep 6 (14-16 jaar) zijn we nog op zoek naar een begeleider. Stel je kandidaat!Lees meer

Kalenderdetail

woensdag 16 februari 2022
Tiener Techniekacademie: voor creatieve jongens en meisjes
TRAX, repetitieruimte 1, Traxweg 1, 8800 Roeselare
Tiener Techniekacademie: voor creatieve jongens en meisjes

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar in Roeselare? Ben je graag creatief bezig? Wil je mensen helpen en de wereld verbeteren? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Tiener Techniekacademie ideaal voor jou!

In een gezellige sfeer en in een echt technologielabo, zal je heel wat opsteken.
Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken.

De volledige reeks bestaat uit 8 workshops op woensdagnamiddag en gaat door in TRAX. Welke projectjes tijdens de workshops aan bod zullen komen, lees je op www.techniekacademie-roeselare.be

Ook de Techniekacademie voorziet de nodige veiligheidsmaatregelen om coronaproof aan de slag te kunnen gaan.

I.s.m. Vives

Wanneer: 8 workshops, telkens op woensdagnamiddag van 13u30 tot 15u30 of van 15u45 tot 17u45; 16/02, 23/02, 09/03, 16/03, 23/03, 30/03, 27/04 en 04/05 (dus niet tijdens schoolvakanties)
Waar: TRAX, repetitieruimte 1, Traxweg 1 (nabij skatepark), 8800 Roeselare
Doelgroep: kinderen uit het 5de en 6de leerjaar (10-12 jaar)
Toegangsprijs: De deelnameprijs van deze workshops bedraagt € 70, materiaal en verzekering inbegrepen(er is fiscaal attest zodat tot 45% gerecupereerd kan worden). Voor een 2e kind binnen hetzelfde gezin bedraagt de deelnameprijs € 60.
Inschrijven: https://www.techniekacademie-roeselare.be/inschrijving

Meer info op https://www.techniekacademie-roeselare.be/info

Tip

Ben jij gebeten door wetenschap en techniek? Voer je graag proefjes uit en wil je steeds uitvogelen hoe iets in elkaar zit? Dan vind je zeker ook iets in onze collectie! Hier vind je alvast een mooie selectie. Waar vind je deze boeken? In ARhus De Munt wijst kennie Willen Weten je de weg!

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.