31-05-2022

Schrijf je in voor de Leesjury!

Ben jij tussen 4 en 16 jaar en vind je het leuk om over boeken te praten? Schrijf je in voor de Leesjury! Voor leesgroep 3 (8-10 jaar) en leesgroep 6 (14-16 jaar) zijn we nog op zoek naar een begeleider. Stel je kandidaat!Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 1 juli 2022 - woensdag 31 augustus 2022
Zoek de schat van Vlieg en ontdek of jij ruikt wat ik ruik
ARhus, De Munt 8, Roeselare + ARhus Rumbeke, Kerkplein 15, Rumbeke
Zoek de schat van Vlieg en ontdek of jij ruikt wat ik ruik

Tijdens de zomervakantie kan je in ARhus deelnemen aan de zoektocht Schatten van Vlieg. Dit jaar staan de zintuigen centraal met als thema: ruik jij wat ik ruik?

Zet je speurneus op en ga op zoek naar de schatkist van Vlieg. Verwacht je aan een leuke zoektocht voor de hele familie, met een leuke verrassing voor alle schattenjagers! (zolang de voorraad strekt)

I.s.m. Publiq

Wanneer: van 1 juli t.e.m. 31 augustus, tijdens de openingsuren.
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare en ARhus Rumbeke
Doelgroep: Families met kinderen. Er is een spel voor kinderen 6-8 jaar en voor kinderen 9-12 jaar. Ook voor kinderen -6 jaar zijn er leuke doe-opdrachten.
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

Praktische info voor jonge gezinnen: In ARhus De Munt is er een buggyparking op de tweede verdieping. Er is ook een verschoningstafel en borstvoedingsruimte voorzien op de 2de verdieping en in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn babystoelen aanwezig.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.