22-09-2022

Voorstelling Roemeense boekencollectie

Op 25 september, de Europese Dag van de Talen, stelt ARhus samen met enkele leden vanuit de Roemeense gemeenschap in Roeselare, de nieuwe Roemeense boekencollectie voor volwassenen voor. Deze Roemeense startcollectie vormt een mooie aanvulling op de anderstalige collectie die ARhus samen met haar bezoekers nog verder wil uitbreiden in de toekomst. Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 1 juli 2022 - woensdag 31 augustus 2022
Zoek de schat van Vlieg en ontdek of jij ruikt wat ik ruik
ARhus, De Munt 8, Roeselare + ARhus Rumbeke, Kerkplein 15, Rumbeke
Zoek de schat van Vlieg en ontdek of jij ruikt wat ik ruik

Tijdens de zomervakantie kan je in ARhus deelnemen aan de zoektocht Schatten van Vlieg. Dit jaar staan de zintuigen centraal met als thema: ruik jij wat ik ruik? Of ruik je iets anders dan jouw vrienden of ouders?

Zet je 'speurneus' op en ga op zoek naar de schatkist van Vlieg. Verwacht je aan een leuke zoektocht voor de hele familie, met een leuke verrassing* voor alle schattenjagers! Wat, dat verklappen we nog niet ;)

Tip: deel je foto’s en filmpjes van de zoektocht op jouw sociale media met tag @arhus.roeselare en #schattenvanvlieg. Zo maak je kans op een extra prijs!

I.s.m. Publiq

* zolang de voorraad strekt

Wanneer: van 1 juli t.e.m. 31 augustus, tijdens de openingsuren.
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare en ARhus Rumbeke
Doelgroep: Voor f(r)amilies met kinderen tot 12 jaar. Er is een zoektocht voor kinderen van 0 tot 6 jaar en voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

Jonge gezinnen welkom! In ARhus De Munt is er een buggyparking op de tweede verdieping. Je vindt een verschoningstafel en borstvoedingsruimte op de 2de verdieping en in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn babystoelen aanwezig.

Extra tip:

Doe ook mee met de zomerleesactie 'Bestemming Bib'! Haal je leesreispas af in 1 van onze afdelingen, lees 4 boeken over 4 bestemmingen en win prijzen!

 

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.