31-05-2022

Schrijf je in voor de Leesjury!

Ben jij tussen 4 en 16 jaar en vind je het leuk om over boeken te praten? Schrijf je in voor de Leesjury! Voor leesgroep 3 (8-10 jaar) en leesgroep 6 (14-16 jaar) zijn we nog op zoek naar een begeleider. Stel je kandidaat!Lees meer

Kalenderdetail

zondag 13 maart 2022
Vertel eens... verhalen uit een land hier ver vandaan met Laïla Koubaa + workshop
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Vertel eens... verhalen uit een land hier ver vandaan met Laïla Koubaa + workshop

Van De kleine zeemeermin tot de Witte Bizonvrouw uit Noord-Dakota, van een Frans sprookje over ezels tot Halibu de Jager uit Mongolië: overal vertellen mensen verhalen.
Sprookjes om de wereld te verklaren, boodschappen te verkondigen of de taal van de liefde te verspreiden. Eigenlijk lijken sprookjes uit heel verschillende culturen best op elkaar. Ook in China vertellen ze over hun?Schone en het beest.

Schrijfster Laïla Koubaa ken je ongetwijfeld van pareltjes als Azizi en de kleine blauwe vogel, Ik wil niet naar Marokko!, Buiten de lijntjes en Onder tussen in. Ze leest voor uit sprookjes en verhalen uit een land hier ver vandaan. Reis je mee?

En dan nog iets! Je krijgt de kans om je eigen Jasmijnslinger te maken om jouw kamer te versieren.

Wanneer: zondag 13 maart van 10u30 tot 11u30.
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (workshopruimte op verdieping +2)
Doelgroep: kinderen van 5 t.e.m. 7 jaar, framilies
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

Check voor je komst onze coronahuisregels.

Praktische info voor jonge gezinnen: In ARhus De Munt is er een buggyparking op de tweede verdieping. Er is ook een verschoningstafel voorzien op de 2de verdieping en in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn babystoelen aanwezig.

Ken je al… onze Voorleeszetel

Iedereen die zin heeft om voor te lezen, nodigen we uit om dit voorjaar op de zetel plaats te nemen.

Je maakt van het voorleesmoment een intiem onderonsje of… je leest voor terwijl iedere bezoeker, groot of klein mag genieten van het verhaal dat je brengt.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.