08-08-2022

Lokale biertjes in de kijker in het ARhus Café

In een bierland als België spant West-Vlaanderen de schuimende kroon. Na het verlof zet het ARhus Café ter ere van internationale dag van het bier lokale bieren in de kijker! Kom proeven vanaf 8 augustus.Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 29 maart 2022
Veilig internetten: phishing, smishing & vishing. Trap er niet in!
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Veilig internetten: phishing, smishing & vishing. Trap er niet in!

Steeds meer consumenten ontvangen nepmails en/of valse berichten via sms of telefoon. Waarop moet je letten om geen slachtoffer te worden van phishing? Ben je dan reddeloos verloren en wat kan je doen om hackers te slim af te zijn?

Kurt Callewaert, lector en onderzoekscoördinator Toegepaste Informatica aan Howest en trekker van het traject Cyber Security Professional spreekt over cybercriminaliteit, phishing, smishing en vishing, geeft concrete voorbeelden en de nodige tips & tricks om alert te blijven en zorgeloos en veilig te internetten.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. Stad Roeselare en Howest

Wanneer: op dinsdag 29 maart 2022 van 19u30 tot 21u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier
Eventueel ook aan de balies of telefonisch via het nummer 051 69 18 00.

Check voor je komst onze coronahuisregels.

 Leestips

In onze collectie vind je heel wat informatie over veilig internetten. We maakten een lijstje met een selectie jeugdboeken en informatieboeken voor ouders.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

© Photo via Canva