20-01-2022

Jeugdboekenmaand voor scholen: Win een auteurslezing voor je klas

Tijdens de Jeugdboekenmaand hebben we heel wat leuke activiteiten gepland voor klassen uit het kleuter- en basisonderwijs in Roeselare. Ontdek snel ons aanbod en doe meteen een aanvraag voor een vertelmoment!Lees meer

Kalenderdetail

zondag 19 juni 2022
Brunch van de kruisbestuiving in het ARhus Café
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Brunch van de kruisbestuiving in het ARhus Café

Nadat de natuur en kruisbestuiving tijdens Maai Mei Niet hun vrije loop gelaten worden, trekken de chefs van het ARhus Café hun (kruiden)tuin in. Met de heerlijkste kruiden van eigen kweek en ARhoning uit onze bijenkast gaan ze aan de slag om hun beproefde brunchgerechten een extra natuurlijke toets te geven.

Verwacht je aan een rijkelijk buffet met zoet en hartig lekkers, verrassende brunchgerechten, heerlijke koude en warme dranken... Dit alles overgoten met ons typisch ARhus Café-sausje: authentiek, seizoenseigen en met lokale ingrediënten.

Uiteraard zijn f(r)amilies met kinderen welkom! Een boekje lezen, spelletjes of piano spelen, ideeën uitwisselen, ontmoeten,… Ook de figuurlijke kruisbestuiving is zoals altijd aanwezig in het ARhus Café.

I.h.k.v. Na Maai Mei Niet & Week van de Bij

Wanneer: op zondag 19 juni 2022 van 9u30 tot 12u
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: +12 jaar: 27 euro, 4-12 jaar: 12 euro, -4 jaar: 0 euro  (Voor kinderen -4 zetten we gratis een bordje bij. Voor hen hoef je enkel te reserveren indien ze een zitplaats nodig hebben.)
Inschrijven: via de reserveringstool van het ARhus Café. Kies voor 'Brunch', duid het aantal personen aan, navigeer naar 19 juni, vermeld de leeftijdscategorieën van je gezelschap (+12, 4-12, -4) en bevestig.
Eventueel ook aan de balies of telefonisch via het nummer 051 69 18 00.

Betalen kan aan de kassa.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.