31-07-2022

Vakantiesluiting

ARhus De Munt en Rumbeke blijven de hele zomer open, behalve op 21 juli en 15 augustus. Lees snel verder voor de vakantiesluiting van onze andere afdelingen en het ARhus Café.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 19 juni 2022
Brunch van de kruisbestuiving in het ARhus Café (VOLZET)
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Brunch van de kruisbestuiving in het ARhus Café (VOLZET)

Nadat de natuur en kruisbestuiving tijdens Maai Mei Niet hun vrije loop gelaten worden, trekken de chefs van het ARhus Café hun (kruiden)tuin in. Met de heerlijkste kruiden van eigen kweek en ARhoning uit onze bijenkast gaan ze aan de slag om hun beproefde brunchgerechten een extra natuurlijke toets te geven.

Verwacht je aan een rijkelijk buffet met zoet en hartig lekkers, verrassende brunchgerechten, heerlijke koude en warme dranken... Dit alles overgoten met ons typisch ARhus Café-sausje: authentiek, seizoenseigen en met lokale ingrediënten.

Uiteraard zijn f(r)amilies met kinderen welkom! Een boekje lezen, spelletjes of piano spelen, ideeën uitwisselen, ontmoeten,… Ook de figuurlijke kruisbestuiving is zoals altijd aanwezig in het ARhus Café.

I.h.k.v. Na Maai Mei Niet & Week van de Bij

Wanneer: op zondag 19 juni 2022 van 9u30 tot 12u
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: +12 jaar: 27 euro, 4-12 jaar: 12 euro, -4 jaar: 0 euro  (Voor kinderen -4 zetten we gratis een bordje bij. Voor hen hoef je enkel te reserveren indien ze een zitplaats nodig hebben.)
Inschrijven: jammer, de brunch is volzet

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.