31-05-2022

Schrijf je in voor de Leesjury!

Ben jij tussen 4 en 16 jaar en vind je het leuk om over boeken te praten? Schrijf je in voor de Leesjury! Voor leesgroep 3 (8-10 jaar) en leesgroep 6 (14-16 jaar) zijn we nog op zoek naar een begeleider. Stel je kandidaat!Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 5 mei 2022
Elke Lecluyse over leven naar je talenten (VOLZET)
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Elke Lecluyse over leven naar je talenten (VOLZET)

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”, zei Socrates. “Bewuste keuzes maken in functie van je talenten is voor mij de basis van een gelukkiger leven.”

Elke mens wordt met een schat aan talenten geboren. Het zijn jouw natuurlijke energiebronnen. Als je die talenten kan inzetten in je job of in je dagelijkse leven, dan krijg je nieuwe energie en leef je het leven met volle goesting.

Elke Lecluyse is als leerkracht begeleider van het keuzeproject Tijd voor je Talent op school. Daarnaast startte ze in 2018 met de Talententocht, een talentgerichte coachingreeks voor volwassenen.

In deze sessie geeft Elke Lecluyse je inzicht in jouw talenten, leer je de valkuilen ervan kennen en kom je meer te weten over de context waarin jouw talenten best tot uiting komen.

Bij je inschrijving krijg je via mail een vragenlijst over jouw talenten toegestuurd. Deze kan je nog tot en met 30 april invullen. De talenten die het meest voorkomen in alle ingevulde vragenlijsten komen aan bod tijdens de lezing (volledig anoniem).

Tip: verdiep je ook eens in onze boeken rond het ontwikkelen van je talenten, zelfvertrouwen krijgen en durven falen.

 

Wanneer: donderdag 5 mei 2022 van 19u30 tot 21u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)
Kostprijs: gratis
Inschrijven: volzet, helaas niet meer mogelijk.
Eventueel ook telefonisch via 051 69 18 00 of aan de balie

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.