31-05-2022

Schrijf je in voor de Leesjury!

Ben jij tussen 4 en 16 jaar en vind je het leuk om over boeken te praten? Schrijf je in voor de Leesjury! Voor leesgroep 3 (8-10 jaar) en leesgroep 6 (14-16 jaar) zijn we nog op zoek naar een begeleider. Stel je kandidaat!Lees meer

Kalenderdetail

woensdag 2 februari 2022
De wereld rond in pannenkoeken
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
De wereld rond in pannenkoeken

Pannenkoeken vind je over de hele wereld. Net zoals mensen bestaan ze in alle maten, kleuren én geuren. Van de typisch Vlaamse met “kinnekessuiker” tot de Marokkaanse msemmen! Ga je mee op ontdekkingsreis doorheen verschillende culturen? Ben jij een avonturier die graag nieuwe paden en pannenkoeken ontdekt of blijf je liever op gekend pannenkoekenterrein? Chef Hans en enkele gastchefs bakken voor elk wat wils! Kom proeven en ontdek de verhalen achter de heerlijke creaties.

I.h.k.v. “Roeselare bakt”, een initiatief van Nelle Devynck dat doorgaat op RSL Op Post, bij vzw Inval, in het buurthuis Hof van ‘t Henneken, bij VOC op Stap en in het ARhus Café. I.s.m. Roemenen uit Roeselare vzw (Omwille van corona kan de Roemeense bakker er helaas niet bij zijn.)

Wanneer: op woensdag 2 februari 2022 van 14u30 tot 17u30
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: 2 euro per pannenkoek (keuze uit 3 verschillende soorten)
Inschrijven: via de reserveringstool van het ARhus Café. Kies voor 'pannenkoeken', duid het aantal personen aan en navigeer naar 2 februari.
Betalen kan aan de kassa.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.