31-07-2022

Vakantiesluiting

ARhus De Munt en Rumbeke blijven de hele zomer open, behalve op 21 juli en 15 augustus. Lees snel verder voor de vakantiesluiting van onze andere afdelingen en het ARhus Café.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 29 mei 2022
De Voorplek: jong en oud delen verhalen
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
De Voorplek: jong en oud delen verhalen

Hoe gingen jongeren vroeger op stap in Roeselare en hoe doen ze dat vandaag? Op welke muziek dans(te) je graag? Hoe werd er op school lesgegeven en hoe nu? Met welk speelgoed speelde je liefst? Hoe zag je jeugdkamer eruit? Iedereen is welkom om samen met zijn of haar (groot)ouders of kennissen herinneringen op te halen en ervaringen te delen.

Ouderen vertellen verhalen van vroeger. Kinderen en jongeren vertellen wat ze nu beleven. Op deze manier gunnen we elkaar een blik op ons leven, vroeger en nu. We leren elkaar en elkaars leefwereld beter kennen.

Welke persoonlijke verhalen wil jij doorgeven en bewaren? Elke laatste zondag van de maand dopen we het ARhus Café om tot ‘De Voorplek’. Een plek waar generaties samenkomen en levensechte verhalen delen met elkaar. ARhus bouwt een gezellige setting en inspireert jullie met gespreksthema’s. Jullie levenservaringen en verhalen vullen ‘De Voorplek’ verder in. Wil je vooral luisteren? Ook dat kan. Breng vrienden, grootouders of kleinkinderen mee. Of kom alleen. In ‘De Voorplek’ maken we graag een plaatsje vrij voor jou. Is er geen belet? Spring gerust binnen!

Thema van deze sessie: levensbeschouwing en (bij)geloof

Wanneer: op zondag 29 mei 2022 van 10u tot 12u (vrij in en uit)
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare (verdieping 1)
Voor wie: iedereen van 6 tot 99 jaar is welkom!
Kostprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

Check voor je komst onze coronahuisregels.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

© Foto via Canva