08-08-2022

Lokale biertjes in de kijker in het ARhus Café

In een bierland als België spant West-Vlaanderen de schuimende kroon. Na het verlof zet het ARhus Café ter ere van internationale dag van het bier lokale bieren in de kijker! Kom proeven vanaf 8 augustus.Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 1 oktober 2022
Auti-café
ARhus Café, De Munt 8, 8800 Roeselare
Auti-café

Wij komen samen in een omgeving, waar jij, persoon met autisme, zich thuis kan voelen, niets hoeft uit te leggen, je mag ontspannen, je veilig mag voelen, anderen kan ontmoeten en vrienden kan maken. Er kan over uiteenlopende dingen gepraat worden of ook over ons 'anders' zijn. De mensen die jou welkom heten hebben zelf de diagnose autisme.

Wij zitten aan de lange houten tafel in de hoek van het ARhus Café aan de kant van de liften die naar de parking van De Munt gaan. Bij twijfel mag je aan de bar vragen waar de mensen van het auti-café zitten. Op vorige bijeenkomsten waren er 7 tot 13 aanwezigen. Op deze namiddag geven wij graag wat meer informatie over onze andere activiteiten. Indien wat drempelvrees mag je een familielid of een vriend(in) meebrengen.

Wie de eerste keer komt neemt best zeker even contact op met Caroline Jordens via het mailadres auticafe-roeselare@hotmail.com. Wie aanwezig wil zijn schrijft zich in ten laatste 3 dagen voor de samenkomst.

Wanneer: zaterdag 1 oktober 2022, doorlopend tussen 14u30 en 17u
Waar: ARhus Café, De Munt 8, 8800 Roeselare (eerste verdieping)
Voor wie: voor (jong)volwassenen met een normale of hogere begaafdheid die een diagnose van autisme gekregen hebben.
Toegangsprijs: gratis. Wel wat geld voorzien voor een drankje.
Inschrijven: ten minste 3 dagen vooraf via mail naar auticafe-roeselare@hotmail.com.

Wegbeschrijving: ARhus ligt op wandelafstand van het station en de winkelstraat (Ooststraat)

Tip: Wie tussen 12u en 20u parking De Munt (of de Wallenparking) binnenrijdt kan voor 1 euro maar liefst 4 uur lang zorgeloos parkeren (niet tijdens de week, enkel de eerste zaterdag van de maand en bij speciale evenementen). Blijf je minder dan 1 uur? Dan parkeer je altijd volledig gratis. Vanuit parking de Munt geeft een lift rechtstreeks toegang tot ARhus.