28-07-2018

VACATURES: communicatiemedewerker en projectmedewerker jongeren

Ter versterking van ons team is ARhus op zoek naar een communicatiemedewerker en een projectmedewerker jongeren. Word jij onze nieuwe collega? Kandideer voor 28 juli!Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 14 oktober 2017
Stoet Dag van Verzet tegen Armoede
Plein De Munt, Roeselare
Stoet Dag van Verzet tegen Armoede

Het leven zit vol uitdagingen. Voor mensen in armoede nog net iets meer: 1 op 10 inwoners in Roeselare voert dagelijks een strijd om te overleven. Als je dagelijks vecht tegen moeilijkheden op vlak van financiën, huisvesting, gezondheid, werk … klinkt ‘goed in je vel’ wel heel veraf. En net dat gevoel is nodig om vol te houden.

Met de werelddag willen we daarom het thema geestelijke gezondheid en de impact op het leven van mensen in armoede onder de aandacht brengen.

Op de werelddag organiseren we een optocht door de stad. We verzamelen om 16u aan ARhus en om 16.30u trekt de stoet naar het Stationsplein. Daar organiseren we aansluitend een netwerkmoment.

i.s.m. Stad Roeselare, Logo Midden-West-Vlaanderen, T’Hope, De Spil, Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen, PritLink, Welzijnshuis, Vormingplus MZW, CAW Centraal-West-Vlaanderen

i.h.k.v. Dag van Verzet tegen Armoede. Het volledige programma lees je hier.

Wanneer: zaterdag 14 oktober 2017
Waar: verzamelen aan De Munt om 16u. Om 16u30 trekt de stoet naar het Stationsplein voor een afsluitmoment
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig