28-07-2018

VACATURES: communicatiemedewerker en projectmedewerker jongeren

Ter versterking van ons team is ARhus op zoek naar een communicatiemedewerker en een projectmedewerker jongeren. Word jij onze nieuwe collega? Kandideer voor 28 juli!Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 2 december 2017 - donderdag 21 december 2017
EXPO Vamos Vacaturos: diversiteit op de werkvloer
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
EXPO Vamos Vacaturos: diversiteit op de werkvloer

EXPO Vamos Vacaturos gaat over diversiteit op de werkvloer. Mensen van buitenlandse afkomst getuigen over hun ervaringen met werken in Vlaanderen. We interviewden arbeidsmigranten van vroeger en nu, buitenlandse stielmannen en experts, seizoensarbeiders en grensarbeiders. We laten ook West-Vlaamse bedrijven aan het woord over diversiteit op de werkvloer.

De sterke quotes en pakkende getuigenissen gaan gepaard met foto’s van de Lokerse fotografe Els Van Bosbeke. Er zijn vijf filmmontages verwerkt in de expo. Via de gratis te downloaden erfgoedapp kan je nog meer filmpjes bekijken.

Een initiatief van de Provincie West-Vlaanderen i.s.m. Agentschap voor Integratie en Inburgering, de steden Kortrijk, Harelbeke, Roeselare en Waregem, VDAB, BIE, Intercultureel Huis Leiaarde, Resoc-Serr Midden-West-Vlaanderen, Resoc-Serr Zuid-West-Vlaanderen en zuidwest.

Wanneer: van zaterdag 2 december t.e.m. donderdag 21 december 2017 tijdens de openingsuren
Waar: ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig