02-06-2020

Het ondernemersvirus te pakken? Tips tijdens corona voor startende ondernemers

Heb je al een tijdje een lumineus idee om een eigen zaak te starten? Wil je jezelf ontplooien en lonkt het ondernemerschap, maar heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? Onze collega Carmen zet enkele tips voor jou op een rijtje.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 18 februari 2018
ARhumenten met Mark Kinet: Hoe antiek is romantiek? St. Valentijn op de sofa.
ARhus, De Munt 8, Roeselare
ARhumenten met Mark Kinet: Hoe antiek is romantiek? St. Valentijn op de sofa.

Eén keer per maand nodig ARhus een interessante spreker uit die een boeiend verhaal kan brengen over filosofische en sociaal-maatschappelijke thema’s. We zoomen in op actuele kwesties en vergeten vragen.

De mensheid houdt aan zijn oudheid (vaak zonder het te beseffen) heel wat antieke types van liefde over. Zeker vindt de liefde bovendien ook haar wortels in onze eigen oudheid, namelijk die van onze kindertijd.

Wat zijn de wortels van ons liefdesleven en meer in het bijzonder die van haar romantiek? Een psychiater legt St. Valentijn op de sofa en interpreteert en becommentarieert op luchtige wijze diens niet altijd even romantische komedie.

Mark Kinet is psychiater en psychoanalyticus. Hij schreef en (co)redigeerde tot dusver meer dan 20 boeken. Zie www.markkinet.be

I.s.m. Vormingplus MZW   

Wanneer: zondag 18 februari 2018 van 10u30 tot 12u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping -1)
Toegangsprijs: 7 euro 
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier. Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

© Foto: Mark Kinet