17-01-2019

Projectoproep voor secundaire scholen

Wil jouw school een gezondheidsbeleid uitwerken maar weten jullie niet waar te beginnen? Of is gezondheid al een belangrijk thema op jouw school maar zoeken jullie naar manieren om hier meer rond te doen? Kenniscentrum ARhus schiet ter hulp! Dien jouw projectaanvraag in voor 2 april.Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 18 mei 2018
Film 'Captain Fantastic'
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Film 'Captain Fantastic'

ARhus en Huis van het Kind presenteren i.h.k.v. De Week van de Opvoeding het familieavontuur 'Captain Fantastic'.

Vader Ben en zijn zes kinderen hebben een rustig leven midden in de Amerikaanse bossen, waar ze in rivieren spelen, herten uitbenen en boeken lezen over kwantummechanica. Als de moeder sterft, wordt het gezin verplicht hun paradijs te verlaten en zich in de ‘echte‘ wereld te begeven… Kregen de kinderen wel een goede opvoeding?

Matt Ross, scenarist en regisseur: “Ik ben gefascineerd door alle vragen die komen kijken bij de opvoeding van kinderen. Ben heeft de buitenwereld compleet opgegeven en persoonlijke ambities enkel nog toegespitst op de best mogelijke vader zijn. De vraag wordt dan: Is hij de beste vader van de wereld of net de slechtste? Is wat hij doet te gek of is hij compleet gek?”  

 

Wanneer: vrijdag 18 mei van 19u45 tot 21u50
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel -1)
Doelgroep: ouders en kinderen vanaf 12 jaar
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier. Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.