03-04-2020

ARhus sluit - Preventieve maatregelen tegen het coronavirus

Om de gezondheid van al onze bezoekers en medewerkers te beschermen en de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, sluiten alle afdelingen van ARhus, het ARhus Café en het HACKpand de deuren tot en met zondag 19 april. Maar virtueel blijft ARhus open! Volg ARhus Roeselare op Facebook, Instagram en op deze site voor tips en updates. Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 26 oktober 2018
Digitale Week: Gezondheidsapps voor dagelijks gebruik: een meerwaarde?
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Digitale Week: Gezondheidsapps voor dagelijks gebruik: een meerwaarde?

De Digitale Week is een jaarlijkse campagne om mensen digitale vaardigheden bij te brengen, ze mediawijs te maken en volop te laten genieten van de mogelijkheden van digitale cultuur. Van 19 oktober tot en met 4 november organiseren honderden lokale organisaties in Vlaanderen en Brussel boeiende activiteiten. Een volledig overzicht vind je op www.digitaleweek.be.

We worden overspoeld door meer dan 300.000 gezondheidsapplicaties of ‘health apps’. Peter Burggraeve, docent zorgtechnologie aan hogeschool Vives, leert je kritisch kijken naar de betrouwbaarheid ervan en toont aan wat de meerwaarde van zo’n apps kan zijn ter ondersteuning van de eigen gezondheid.

I.s.m. hogeschool Vives.

Wanneer: vrijdag 26 oktober 2018 van 19u30 tot 21u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier. Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of via het tel nr 051 69 18 00.

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.