23-02-2019

5 jaar ARhus

Feesten geblazen op zaterdag 23 februari 2019! Alle activiteiten zijn gratis, doorlopend van 10u tot 17u in ARhus De Munt. Inschrijven is niet nodig. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 13 december 2018
'Goed genoeg' Ouders
ARhus, De Munt 8, Roeselare
'Goed genoeg' Ouders

Opvoeden doe je niet alleen. Opvoeden is een kind op weg helpen naar volwassenheid. Een heleboel mensen staan klaar. Samen met gespecialiseerde partners biedt ARhus een aanbod van opvoedingsondersteuning en ontmoeting aan, dat voor elk gezin toegankelijk is.

Je wil het graag goed doen als mama of als papa. En dat is maar goed ook. Alleen ligt de lat tegenwoordig wel érg hoog. Want wanneer je de foto’s van andere gezinnen op sociale media bekijkt, dan voel je al snel een onrustkriebel in je buik. ‘Doe ik het goed?’ vraag je je af.

Tijdens deze avond gaan we voor ‘goed genoeg’ en relativeren we het ideaalbeeld van de Perfecte Ouder. Samen kijken we hoe je waakt over voldoende zelfzorg, hoe je prioriteiten kan stellen in een wereld vol verwachtingen, hoe je verbinding houdt met je omgeving en hoe je groen licht kan blijven geven aan eigen dromen.

I.s.m. Bond Moyson.

Wanneer: donderdag 13 december van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)
Doelgroep: ouders
Toegangsprijs: €4 (€2 met Vrijetijdspas)
Inschrijven: Deze activiteit is VOLZET, maar je kan je wel nog inschrijven voor de wachtlijst via het inschrijvingsformulier.

Meer lezen over ouderschap?

Deze en nog veel meer boeken vind je bij de afdeling zwangerschap-opvoeding.
TIP! Wist je dat je in ARhus ook de tijdschriften Ouders van Nu en Kek mama kan uitlenen?

Kijktip

Dankzij ARhus kan je van thuis uit gratis films bekijken via Dalton.be. Over opvoeding hebben we twee documentaires in de aanbieding:

  • Kip: over een Vlaams gezin waar iedereen naast elkaar leeft
  • This Way of Life: over alternatieve opvoeding

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

©Foto Bond Moyson