16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 13 december 2018
'Goed genoeg' Ouders
ARhus, De Munt 8, Roeselare
'Goed genoeg' Ouders

Opvoeden doe je niet alleen. Opvoeden is een kind op weg helpen naar volwassenheid. Een heleboel mensen staan klaar. Samen met gespecialiseerde partners biedt ARhus een aanbod van opvoedingsondersteuning en ontmoeting aan, dat voor elk gezin toegankelijk is.

Je wil het graag goed doen als mama of als papa. En dat is maar goed ook. Alleen ligt de lat tegenwoordig wel érg hoog. Want wanneer je de foto’s van andere gezinnen op sociale media bekijkt, dan voel je al snel een onrustkriebel in je buik. ‘Doe ik het goed?’ vraag je je af.

Tijdens deze avond gaan we voor ‘goed genoeg’ en relativeren we het ideaalbeeld van de Perfecte Ouder. Samen kijken we hoe je waakt over voldoende zelfzorg, hoe je prioriteiten kan stellen in een wereld vol verwachtingen, hoe je verbinding houdt met je omgeving en hoe je groen licht kan blijven geven aan eigen dromen.

I.s.m. Bond Moyson.

Wanneer: donderdag 13 december van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)
Doelgroep: ouders
Toegangsprijs: €4 (€2 met Vrijetijdspas)
Inschrijven: Deze activiteit is VOLZET, maar je kan je wel nog inschrijven voor de wachtlijst via het inschrijvingsformulier.

Meer lezen over ouderschap?

Deze en nog veel meer boeken vind je bij de afdeling zwangerschap-opvoeding.
TIP! Wist je dat je in ARhus ook de tijdschriften Ouders van Nu en Kek mama kan uitlenen?

Kijktip

Dankzij ARhus kan je van thuis uit gratis films bekijken via Dalton.be. Over opvoeding hebben we twee documentaires in de aanbieding:

  • Kip: over een Vlaams gezin waar iedereen naast elkaar leeft
  • This Way of Life: over alternatieve opvoeding

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

©Foto Bond Moyson