16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 16 december 2018
Kennismakers Jr.: Helikopterpilote Valerie Verkeyn
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Kennismakers Jr.: Helikopterpilote Valerie Verkeyn

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar heeft ARhus de reeks ‘Kennismakers Jr.’. Tijdens deze interactieve lezingen op zondagvoormiddag vertellen bijzondere talenten over hun passie en mogen kinderen ook zelf de handen uit de mouwen steken.

Valerie Verkeyn is pilote van een reddingshelikopter bij de Belgische luchtmacht. Ze was ook te zien in de reeks Mijn superheld op Ketnet. Benieuwd naar dit spectaculair beroep en wat je hiervoor moet kunnen? Kom dan zeker luisteren naar haar verhaal.

Wanneer: zondag 16 december 2018 van 11u tot 12u
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Doelgroep: kinderen van 9-12 jaar
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.
Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of via tel nr 051 69 18 00.

 

 

Nog meer weten?

Via het krantenarchief in onze catalogus, vind je heel wat artikelen over het helikopterwerk van Valerie Verkeyn!
Spreekt een stoer beroep jou wel aan? Dan vind je hier vast een leuk boek!

 

Doe-tip voor kinderen:

De Kennismakers Jr.-sessie vormt telkens de start van een nieuwe activiteit in de workshophoek op verdieping +2 van ARhus De Munt. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen, doorlopend tijdens de openingsuren, aan de slag gaan rond een specifiek thema gelinkt aan de Kennismakers Jr.-sessie. We vertrekken daarbij vanuit de collectie of een specifiek boek.
Kennismakers Jr. biedt zo de mogelijkheid om de jeugdcollectie vanuit verschillende perspectieven te leren kennen en te beleven. Kinderen ontdekken hun eigen talenten, interesses en smaken en geven vanuit een kritische blik hun eigen verbeelding, verhaal en creatie vorm. Om de één à twee maand wisselt het thema en de werkvorm.  

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.

 

© Foto BAF Moors Michael

 


** Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring