24-09-2018

Week van de Beweging 2018

"Zitten is het nieuwe roken." We weten allemaal dat we (meer) moeten bewegen. Maar dat fysiek actief zijn het belangrijkste is dat we zelf kunnen doen om onze gezondheid te verbeteren of om gezond te blijven, is nog te weinig algemeen aanvaard. Tijdens de Week van de Beweging (van 24 tot 27 september) overtuigen ARhus, AZ Delta, hogeschool VIVES, UGent en KOERS (het nieuwe Wielermuseum) jou van het belang van bewegen.Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 15 september 2018
Opening ARhus Café
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Opening ARhus Café

Kom proeven van het nieuwe ARhus Café

Wisselwerking. Inspiratie. Ontmoeting. Kennis delen. Heerlijk voedsel voor lichaam én geest. Dat is de kruisbestuiving die je terugvindt in het splinternieuwe ARhus Café. Vanaf 15 september zwaaien de deuren wijd open en kan je volop komen proeven.

15 september wordt een Happy Day! Van 11u tot 17u geldt de happy hour-formule ‘1 drankje kopen = 1 zelfde drankje gratis’.

En daar stopt het niet bij: vanaf 17 september is iedereen welkom voor lekkere lunchsuggesties, een heerlijk geurende koffie, een huisgemaakte ijsthee of suggestiebier. Ook het ARhus-taartje is een aanrader!

Het ARhus Café is elke dag open, van maandag tot en met zondag, net zoals Kenniscentrum ARhus. Iedereen welkom!

Meer info