15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 15 september 2018
Opening ARhus Café
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Opening ARhus Café

Kom proeven van het nieuwe ARhus Café

Wisselwerking. Inspiratie. Ontmoeting. Kennis delen. Heerlijk voedsel voor lichaam én geest. Dat is de kruisbestuiving die je terugvindt in het splinternieuwe ARhus Café. Vanaf 15 september zwaaien de deuren wijd open en kan je volop komen proeven.

15 september wordt een Happy Day! Van 11u tot 17u geldt de happy hour-formule ‘1 drankje kopen = 1 zelfde drankje gratis’.

En daar stopt het niet bij: vanaf 17 september is iedereen welkom voor lekkere lunchsuggesties, een heerlijk geurende koffie, een huisgemaakte ijsthee of suggestiebier. Ook het ARhus-taartje is een aanrader!

Het ARhus Café is elke dag open, van maandag tot en met zondag, net zoals Kenniscentrum ARhus. Iedereen welkom!

Meer info

 

 

 

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. www.arhus.be/privacy