16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 20 december 2018
Broodje ARhus: Wouter Deboot over ‘Dwars door Amerika met de Fiets’
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Broodje ARhus: Wouter Deboot over ‘Dwars door Amerika met de Fiets’

Voeding voor je geest tijdens je middagpauze. Een keer per maand komen bevlogen sprekers over de middag in ARhus hun verhaal brengen. Ons succesmenu? Een kom soep en een snede brood, een portie passie en wilskracht, engagement en emotie!
Een initiatief van ARhus i.s.m. Vormingplus MZW.

Trump is Amerika en Amerika is Trump. Hier niet van overtuigd fietste ‘Iedereen beroemd’-reporter Wouter Deboot 6.800 km via The TransAmerica Bicycle Trail dwars door de VS en maakte hij kennis met de modale Amerikaan. Hij ontmoette mensen die moedig en hoopvol zijn, zelfs als alles tegenzit. Zij houden een land overeind dat wij, Europeanen, eigenlijk helemaal niet kennen ...

Na omzwervingen bij productiehuizen 'Eyeworks' en 'De Mensen' arriveerde Wouter Deboot in 2008 bij de VRT. Na vier jaar 'Peter Live' stond Wouter in 2012 mee aan de wieg van 'Iedereen Beroemd'. Vier boeiende fietsavonturen heeft hij intussen op zijn palmares.

Wanneer: donderdag 20 december 2018 van 12u15 tot 13u15
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel, verdieping -1)
Toegangsprijs: €7 (€3,5 met Vrijetijdspas), dagverse kom soep en brood inbegrepen
Inschrijven: Jammer, volzet! Mogelijk kan je nog op de wachtlijst.

 

Meer weten?

Het boek van Wouter Deboot vind je natuurlijk ook in onze collectie. Is het uitgeleend? Misschien lees je intussen graag een andere reisbeschrijving van de Verenigde Staten? Dan vind je hier een mooie selectie.
TIP! Ook de BBC-documentaire waarin Steven Fry door de vijftig staten van Amerika reist in een zwarte huurtaxi uit Londen is een aanrader.

 

De documentaire 'Desert Haze' heeft het dan weer over de menselijke aanwezigheid in de dorre woestijn in het uiterste westen van Amerika. Leden van ARhus kunnen deze film gratis van thuis uit bekijken via Dalton.be.

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

© Foto Wouter Deboot


** Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring