23-04-2019

Onder de loep: Europa

Op 9 mei vieren we Europadag. Even later, op 26 mei, trekken we naar de stembus voor de verkiezingen. We brengen niet enkel onze stem uit voor Vlaanderen (regionaal) en België (federaal), maar ook voor het Europees Parlement. Daarnaast is het ook een spannende periode voor de EU, met de brexit. Hoe zit dat nu precies? Wat ís Europa eigenlijk, wat doet de Europese Unie? Met deze onder de loep wijzen we je de weg (ook op kindermaat!).

Kalenderdetail

vrijdag 7 december 2018
De warmste quiz
ARhus, De Munt 8, Roeselare
De warmste quiz

Bestaat er in Roeselare een plaats die geschikter is voor de warmste quiz dan kenniscentrum ARhus? Het ARhus Café misschien? We nemen de proef op de som! Wouter Bossuyt a.k.a. Kapitein K daagt jullie ten voordele van D.O.G.B.O.-DOGBO vzw uit voor een vragenvuur van drie rondes. Nodig je drie warmste vrienden, collega’s of familieleden uit om een groepje van maximum 4 personen te vormen en bewapen je met kennis. 

Music For Life-actie i.s.m. D.O.G.B.O.-DOGBO vzw

Wanneer: vrijdag 7 december 2018 van 20u tot 24u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (ARhus Café)
Toegangsprijs: 20 euro per groep (maximum 4 groepsleden)
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier, online betalen.

 

Bekijk al onze Music For Life acties op www.arhus.be/warmste-week-2018.

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

** Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten.