16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 14 december 2018
Het warmste STAP-concert
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Het warmste STAP-concert

In samenwerking met STAP Roeselare komen de leerlingen cello van Annemie Devos en accordeon van Sandra Mollin naar het ARhus Café en brengen voor ons hun beste kerstdeuntjes. Kom luisteren en de kerstsfeer opsnuiven!

De vrije giften van de toehoorders gaan integraal naar ons goede doel. Hoe guller ons publiek, hoe groter onze steun aan D.O.G.B.O.-DOGBO vzw.

Music For Life-actie i.s.m. STAP en D.O.G.B.O.-DOGBO vzw

Wanneer: vrijdag 14 december 2018 van 18u tot 19u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (ARhus Café)
Toegangsprijs:de toegang is gratis, maar een gift wordt van harte geapprecieerd. De vrije giften van de toehoorders gaan integraal naar D.O.G.B.O.-DOGBO vzw.
Inschrijven: niet nodig, iedereen is welkom

Bekijk al onze Music For Life acties op www.arhus.be/warmste-week-2018.  

 

** Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten.