17-05-2019

Kinder- en Jeugdjury: winnaars en inschrijvingen

De winnende boeken van het KJV leesjaar 2018-2019 zijn bekend! Tegelijk openen wij de inschrijvingen voor het nieuwe leesjaar. Ben je tussen 5 en 16 jaar en dol op lezen? Schrijf je dan snel in!Lees meer

Kalenderdetail

vrijdag 14 december 2018
De warmste fotoveiling
ARhus, De Munt 8, Roeselare
De warmste fotoveiling

In het kader van 5 jaar stedenband organiseerde stad Roeselare de fototentoonstelling ‘Dogbo twinning’. In februari 2015 reisden Liza Traen en Andy Vandaele, twee studenten fotografie uit het SASK, mee naar Dogbo. De vele indrukken die ze opdeden, legden ze vast op de gevoelige plaat. Hun medeleerlingen aan het SASK formuleerden een antwoord op de foto’s met beelden uit Roeselare. Het resultaat: prachtige spiegelbeelden die te bewonderen waren op grote affiches in de publieke ruimte. Naast deze ‘openluchttentoonstelling’ was er een expo met spiegelfoto’s in De Spil. Deze foto’s werden nadien geschonken aan de D.O.G.B.O.-DOGBO vzw en worden nu te koop aangeboden in het kader van de Warmste Week.

De foto’s zijn te bezichtigen zijn in het ARhus Café en op de verschillende verdiepingen van ARhus op De Munt. De veiling verloopt via deze webpagina. Bieden kan vanaf 30 december tot het einde van de warme acties op vrijdag 21 december. Het hoogste bod op vrijdag 21 december om 10u wordt aanvaard.

De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar D.O.G.B.O.-DOGBO vzw.

 

Music For Life-actie i.s.m. SASK en D.O.G.B.O.-DOGBO vzw

Wanneer: bieden kan vanaf vrijdag 30 november 2018 tot vrijdag 21 december om 10u.
Waar: foto's te bezichtingen in ARhus, De Munt 8, Roeselare (ARhus Café en verschillende verdiepingen), bieden kan via de veilingswebsite

Bekijk al onze Music For Life acties op www.arhus.be/warmste-week-2018

 

** Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten.