12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

ARhus test apps: coronalert

ARhus selecteerde deze maand de app Coronalert. Deze gratis app helpt de verspreiding van corona te vertragen. Het waarschuwt je wanneer je in contact gekomen bent met een besmet persoon en geeft advies over hoe je jezelf en anderen kan beschermen. En dit alles anoniem.

Heb je de app nog niet geïnstalleerd? Heb je vragen of bedenkingen bij het nut of het gebruik van de app? Volg dan zeker de gratis Facebook live sessie op dinsdag 10 november 2020 om 20u via de Facebookpagina ARhus.Roeselare. (Ook zonder Facebookprofiel kan je de sessie volgen.) Kon je niet deelnemen? Geen nood, hieronder kan je de infosessie integraal (her)bekijken!

Huisarts dr. Justin Gouhie zal uitleg geven over de app en al jouw vragen beantwoorden! Hij is niet alleen het medische aanspreekpunt COVID19 voor de eerstelijnszone midden West-Vlaanderen, maar ook verantwoordelijke ICT voor de Huisartsenkring Midden-West Vlaanderen.

Heb je de app al geïnstalleerd? Super! Maar weet je nog niet 100% hoe hij werkt? Of wil je er nog meer over te weten komen? Ook voor jou kan het interessant zijn om mee te volgen!

 

 

Heb je na het (her)bekijken van de online infosessie nog vragen? Surf naar www.coronalert.be of bel het gratis infonummer 0800 14 689.

Voor meer informatie over corona en de maatregelen kan je terecht op www.info-coronavirus.be, op de website van de stad www.roeselare.be/corona en op www.wablieft.be/nl/corona-in-eenvoudige-taal

Download de app 

Raad je Facebookvrienden aan om de app ook te downloaden door het Coronalert-kader aan je profielfoto toe te voegen. Alleen samen kunnen we corona verslaan!

© foto Photo Art MV

  

Deze sessie wordt georganiseerd door ARhus, dokter Gouhie, AZ Delta, Eerstelijnszone Midden WVL, Logo Midden-West-Vlaanderen, Open School en Stad Roeselare.