31-07-2022

Vakantiesluiting

ARhus De Munt en Rumbeke blijven de hele zomer open, behalve op 21 juli en 15 augustus. Lees snel verder voor de vakantiesluiting van onze andere afdelingen en het ARhus Café.Lees meer

De Leesjury

De KJV, voluit de Kinder- en Jeugdjury, heeft een nieuwe naam: De Leesjury!

Lees je graag en vind je het leuk om met andere kinderen over boeken te praten? Schrijf je dan in voor de leukste leesjury van het land! Voor kinderen van 4 tot 16 jaar.

Lees hier de belevenissen van enthousiast jurylid Lilith (10 jaar) en laat je overtuigen!

Je leest een aantal superleuke boeken en komt maandelijks samen met je leesgroep voor gezellige en creatieve momenten. Voor groepen 1 t.e.m. 5 is dat op 1 keer per maand op zondagvoormiddag. Voor groep 6 (14-16 jaar) wordt de datum na onderling overleg vastgelegd.

Als alle boeken gelezen zijn, kies je jouw favorieten. Dit is jouw stem. In april worden al jullie stemmen per leesgroep opgeteld tot de ultieme top 3.

De winnende boeken worden traditioneel bekend gemaakt op een groot slotfeest in mei, waar je zelfs enkele jeugdauteurs kunt ontmoeten.

Nieuwsgierig? Neem dan vlug een kijkje op www.deleesjury.be.

Ontdek de titels van leesjaar '22-'23!

De winnende boeken van de Leesjury 2021-2022 vind je hier of in mei en juni op de themastand op verdieping +2 van ARhus De Munt.

Inschrijven

Inschrijven kan van 28 mei tot 31 augustus. Juryleden van het huidig leesjaar krijgen voorrang bij inschrijving.Meer info via info@arhus.be.

Begeleiders gezocht

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kan je begeleider worden van een leesgroepje. Stel je hier kandidaat!