31-05-2022

Schrijf je in voor de Leesjury!

Ben jij tussen 4 en 16 jaar en vind je het leuk om over boeken te praten? Schrijf je in voor de Leesjury! Voor leesgroep 3 (8-10 jaar) en leesgroep 6 (14-16 jaar) zijn we nog op zoek naar een begeleider. Stel je kandidaat!Lees meer

Herinschrijven

Online je abonnement verlengen


Is jouw ARhus-lidmaatschap (bijna) verlopen? Dan heb je 3 mogelijkheden:

1. Verlengen aan de balies

Bij een volgend bezoek aan ARhus meld je je aan een balie met je identiteitskaart. We overlopen samen of jouw gegevens nog actueel zijn en hernieuwen jouw lidmaatschap. Betalen kan aan de betaalautomaat in ARhus De Munt, aan de balies van de andere afdelingen of online.

2. Online verlengen

Je kan je lidmaatschap online verlengen en betalen. Lees hier hoe. Bij een volgend bezoek moet je dan enkel nog je identiteitskaart laten inlezen aan de balie. 

3. Telefonisch voor bij wie het online niet lukt

Lukt het niet om jouw lidmaatschap online te verlengen via het formulier? Dan kan je ook telefonisch verlengen. Hou je identiteitskaart bij de hand.

Tip: haasten hoeft niet

Je hoeft je hier zeker niet mee te haasten als je niet direct gebruik wil maken van onze diensten. Als het niet lukt om je bibliotheekmaterialen te verlengen, dan mag je ons daarvoor altijd mailen via info@arhus.be of opbellen op het nummer 051 69 18 00.

-BELANGRIJK-

Wil je ook lid worden in een andere bibliotheek uit de regio Midwest? Betaal dan eerst je jaarlijkse lidgeld bij ons, alvorens je in te schrijven in de andere bib. Dan moet je daar geen lidgeld betalen.