22-02-2021

Boek je vakantie - papercuts SASK

Van begin maart tot eind april tonen leerlingen van de SASK (12-17 jaar) hun papercut tekeningen aan de ramen van ARhus De Munt. Ze lieten zich hiervoor leiden door hun favoriete boek. De scenes uit het boek komen tot leven en zweven door de vensters de wereld in... Herken jij hun gekozen boeken? Lees meer

Vrijetijdspas

De vrijetijdspas is er voor volwassenen, jongeren en kinderen die het financieel moeilijk hebben. Met zo'n pas kunnen ze goedkoper deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten in Roeselare.

Waar krijg je korting?

In ARhus kan je gratis lid worden op vertoon van je vrijetijdspas. Op heel wat activiteiten krijg je 50% korting (niet op gastactiviteiten, enkel eigen programmering).
Dit blijft geldig tot jouw vrijetijdspas verloopt.

Andere diensten en verenigingen in Roeselare die korting geven met de vrijetijdspas: De Spil, Sportoase (enkel voor zwemmen), jeugd- en sportkampen, activiteiten Zapper, muziekonderwijs STAP, kunstonderwijs SASK, volwassenonderwijs, dienstencentra, seniorenverenigingen, jeugdbewegingen, sportclubs,..

Wie kan een vrijetijdspas krijgen?

Elke inwoner van Roeselare met geldige verblijfsdocumenten én een laag inkomen of het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’ van het ziekenfonds.

Uitzonderingen:

  • minderjarigen die geen inwoner zijn van Roeselare maar wel in een residentïele setting in Roeselare verblijven
  • minderjarigen zonder wettig verblijf

Hoe vraag je een vrijetijdspas aan?

Hoe je een vrijetijdspas aanvraagt lees je op https://www.roeselare.be/vrije-tijd/vrijetijdspas/wat-de-vrijetijdspas.