27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Iedereen gezondheidsvaardig!

Wuk zeg je dokter?

ARhus wil iedereen maximale toegang bieden tot kennis en informatie op maat. Het kenniscentrum richt zich hierbij niet alleen naar zijn bezoekers, maar treedt ook buiten de vier muren. In samenwerking met !Drops, Open School, Stad Roeselare en het Welzijnshuis, Logo Midden-West-Vlaanderen en AZ Delta zet ARhus gedurende twee jaar zijn schouders onder het project ‘Iedereen gezondheidsvaardig!’. Dit project focust op het versterken van gezondheidsvaardigheden en het verhogen van autonomie op vlak van gezondheid bij kwetsbare groepen in Roeselare.

Concreet?

Er worden drie cocreatieve workshopreeksen georganiseerd (najaar 2019, voorjaar 2020 en najaar 2020) door !Drops en Open School voor inwoners van Roeselare. De inhoud van de workshops wordt in de loop van de reeks continu ontwikkeld en aangepast in functie van de input en noden van de deelnemers.

  • Vragen over de toegang tot medische zorg?
  • Vragen over hoe je je mentale veerkracht traint?
  • Of zit je met een andere gezondheidsvraag?

Een reeks wordt afgesloten met een bezoek van twee zorgverleners uit de eerste lijn – van huisarts en apotheker tot medewerker van de mutualiteit, ook dit is afhankelijk van de noden van de deelnemers – die tijdens een vragenuurtje alle prangende vragen kunnen beantwoorden.

Praktisch

WAT vormingsreeks over gezondheid

WAAR: SITE NOORD, Désiré Mergaertstraat 18, 8800 Roeselare (achter de kringloopwinkel)

WANNEER op donderdagmiddag van 12u30 tot 15u30.

wij voorzien gratis lunch !!!!!

DATA
Donderdag 13 februari 2020
Donderdag 20 februari 2020
Donderdag 5 maart 2020
Donderdag 12 maart 2020
Donderdag 19 maart 2020 (UITGESTELD)
Donderdag 26 maart 2020 (UITGESTELD)
Donderdag 2 april 2020 (UITGESTELD)

INSCHRIJVEN

Bezorg ons je naam en adres via Open School op het nummer 051 20 60 60.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met onze collega Rozemarijn (rozemarijn.dereuddre@arhus.be) indien je meer informatie wenst over het project.

Project gerealiseerd met de steun van Fonds dr. Daniël De Coninck, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.