31-12-2021

Vacature: Medewerker infrastructuur m/v/x

Bart, onze sympathieke collega infrastructuur, gaat met pensioen en we zoeken iemand om hem te vervangen. Ben jij een enthousiaste teamplayer en iemand die proactief de juiste prioriteiten stelt? Een handige Harry of Harriette die ons state-of-the-art gebouw in topconditie houdt? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteer vóór 1 januari 2022!Lees meer

Wij helpen startende ondernemers met migratieachtergrond

Heb jij niet-Belgische roots en droom je ervan om ondernemer te worden? Wij helpen je!

ARhus begeleidt mensen met een migratieachtergrond bij de opstart van een onderneming. Dit doen we door uitleg te geven tijdens workshops. Ook koppelen we startende ondernemers aan mentoren met ervaring. En dat helemaal gratis!

Heb jij een idee om je eigen zaak te starten? Of ben jij sinds kort ondernemer? En heb je vragen over hoe te ondernemen in België? Ben je benieuwd naar wat anders is aan ondernemen in België dan in andere landen? Nood aan tips en tricks van een ervaren mentor?

ARhus kan je helpen!

Siska doet een eerste intake om samen met jou je idee te bekijken. Vervolgens koppelen we je aan een van de mentoren die heel wat ervaring hebben met een eigen onderneming.
Tijdens de corona lockdown-light doen we digitale intakes.

Wil je graag op intake komen? Of meer info krijgen?

Mail naar: siska.pannecoucke@arhus.be

Bel naar: 051 69 18 00