16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Klasbezoeken OKAN

Rondleiding op maat

OKAN-klassen kunnen een aangepaste rondleiding krijgen, die (indien gewenst) wordt afgesloten met een kort, eenvoudig, digitaal spel.

Schrijf je klas in!

Interactief spel Bibster

Leerlingen met een gevorderd taalniveau kunnen een aangepast Bibsterspel komen spelen. De leerlingen gaan in groepjes op pad en beantwoorden vragen op een tablet. Zo komen bijvoorbeeld het Taalpunt Nederlands en het Makkelijk Lezen Plein aan bod. Het taalniveau is eenvoudiger dan bij de andere Bibsterversies en ook de inhoud is op de doelgroep afgestemd.

We raden het spel niet aan voor leerlingen die pas gestart zijn, aangezien er een basisniveau Nederlands en zelfstandigheid verwacht wordt.

Leerkrachten van OKAN-klassen die met hun klas het spel willen komen spelen, kunnen het online formulier invullen. Graag duidelijk aangeven om welke versie het gaat!

TIP! Makkelijk Lezen Box

Gebruik de Makkelijk Lezen Box om je taallessen te ondersteunen. Er kunnen leessessies doorgaan in ARhus, eventueel uitgebreid met taalspelletjes op tablet en pc en onder begeleiding van een medewerker. Wens je dit? Vermeld dit dan zeker in het aanvraagformulier.