02-06-2020

Het ondernemersvirus te pakken? Tips tijdens corona voor startende ondernemers

Heb je al een tijdje een lumineus idee om een eigen zaak te starten? Wil je jezelf ontplooien en lonkt het ondernemerschap, maar heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? Onze collega Carmen zet enkele tips voor jou op een rijtje.Lees meer

Food Challenge 2020 - Mozzarella Stretching Challenge

Worden jullie de winnaars van de Mozzarella Stretching Challenge? Deelnemen kan per team van 4-6 leden die allemaal in de laatste graad van het secundair onderwijs les volgen.

Er mogen meerdere groepen deelnemen per klas of school. De challenge mag onder begeleiding van de leerkracht uitgewerkt worden tijdens de lessen of in je vrije tijd. Aanmelden kan tot en met 16 februari 2020.

Na het afsluiten van de aanmeldingen krijgt ieder team van ons een gratis startpakket met basisrecept. Dit pakket kan afgehaald worden op een campus van VIVES in Brugge, Roeselare of Kortrijk.  Jullie gaan met je groep aan de slag in de klas of ergens anders.

Maak tijdens de ontwikkeling leuke sfeerbeelden en filmpjes en demonstreer zo hoe goed jullie mozzarella kan stretchen. Jullie sturen voor 19 april 2020 jullie videomontage in naar evert.vanneste@vives.be

Tijdens de prijsuitreiking op 6 mei 2020 van 14-16u worden de winnaars bekend gemaakt. Alle deelnemers ontvangen een goodiebag.

Schrijf je team in via https://www.vives.be/nl/mozzarella.

De Mozzarella Stretching Challenge is een organisatie van ARhus, POM West-Vlaanderen, Milcobel en de docenten van de afstudeerrichting voedingstechnologie van VIVES.