22-02-2021

Boek je vakantie - papercuts SASK

Van begin maart tot eind april tonen leerlingen van de SASK (12-17 jaar) hun papercut tekeningen aan de ramen van ARhus De Munt. Ze lieten zich hiervoor leiden door hun favoriete boek. De scenes uit het boek komen tot leven en zweven door de vensters de wereld in... Herken jij hun gekozen boeken? Lees meer

Vacature medewerker ICT & media m/v/x

Je functie

Wat doe jij als job?

Mijn moeder denkt dat ik een computer wizard ben.
Mijn vrienden denken dat ik bestanden klasseer op een server.
Sommige mensen denken zelfs dat ik me bezighoud met digitale magie.
Maar eigenlijk help ik gewoon graag mensen met ‘all things digital’.

Ik luister… vertel me meer.

Ik help de medewerkers en bezoekers van ARhus om efficiënt en vlot met digitale tools en devices te werken. Notebooks en pc’s, wifi, digitale schermen, printers, O365, … Geef me een tool en ik toon je hoe je die kan gebruiken. Ik surf op alle digital waves en red de mensen die ik zie spartelen rondom mij.

Klinkt mooi, maar hoe ziet een werkdag van jou er dan uit?

Iedere dag ziet er weer anders uit. Maar ik doe een poging.

Eerst en vooral ben ik de ARhus helpdesk (die heb ik trouwens zelf vorm gegeven). Samen met onze IT-partners ruim ik snel en efficiënt alle issues uit de weg. Hiervoor heb ik echt een luisterend oor en detecteer ik al problemen nog voor de gebruiker die vaststelt. Ik ben een ‘problem solver’ en haal hier ook voldoening uit.

Op andere momenten bereid ik thuis een trainingssessie voor, die oefen ik dan voor de spiegel of mijn camera. De workshop die eruit volgt, helpt iedereen weer vooruit op de digitale (snel)weg.

Ook help ik collega’s om de juiste hardware te kiezen voor hun job. Wist je dat ik mijn eigen ARhus webshop run? Dat webdesign ligt me ook wel.

Daarna ben ik in de weer om een event mooi in beeld te brengen. Live streamen met vMix of OBS is als een pretpark bezoeken voor mij. Beeld, geluid en licht boeien me mateloos. Ik speel met de talloze mogelijkheden van de eventlocatie tot alles juist zit.

Afsluitend leer ik nog wat bij over de nieuwe mogelijkheden in O365 of over de nieuwste update van Zoom. Ik wil bijblijven en zelfs vooroplopen.

Mijn ultieme doel is oplossingen vinden voor alles en iedereen.

Hoe zit het met je team?

Ik leer van hen, zij leren van mij. Het zijn collega’s waar je op kan rekenen en ze zijn hulpvaardig. We komen regelmatig samen als team en kennis delen staat centraal. Loop ik vast op een complex probleem, dan zijn zij er om me te helpen.

Als eerste ICT-aanspreekpunt in ARhus voor iedereen, heb ik een team achter me staan om me te ondersteunen en te helpen waar nodig.

Je profiel

ARhus klinkt als een coole omgeving om te werken, toch? Wie zoeken we nu eigenlijk?
Een gedreven IT-pro met een creatieve aard! (Misschien noemen we dit wel een ‘digital creative’?)
Iemand met een brede interesse in, en kennis van, alles wat digitaal is: notebooks en Windows, iPads en smartphones, schermen en printers, maar evengoed micro’s, digitale camera’s en livestream software. Je wil voortdurend bijleren. Die kennis gebruik je vervolgens om je collega’s bij te staan. Jij bent het eerste ICT-aanspreekpunt voor zowel de medewerkers als de bezoekers van ARhus. Jij zorgt ervoor dat alles op punt staat en dat iedereen probleemloos kan genieten van de meest moderne digitale omgeving.
Je bent een teamspeler, maar je kan ook gemakkelijk zelfstandig uitdagingen aanpakken.

Lees hier de functieomschrijving.

Ons aanbod

  • Een gevarieerde en uitdagende voltijdse functie in een stabiele en innovatieve organisatie die diversiteit en inclusie hoog in het vaandel draagt. Kenniscentrum ARhus in Roeselare zet in op kennisdelen, ondernemen, verbinden en vernieuwen. Hiervoor beschikt ARhus over een state-of-the-art infrastructuur, die jouw werkplek kan worden!
  • Een evenwichtige balans tussen werk en privé: glijdende uren, telewerk, vrij te kiezen vakantie, …
  • Ruime mogelijkheid tot bijscholing en zelfontplooiing.
  • Een vast contract van onbepaalde duur.
  • Een competitief verloningspakket. Kenniscentrum ARhus valt onder PC 329.01 voor het sociaal-cultureel werk. De functie is ingeschaald als B1C. Relevante ervaring kan worden meegenomen. Extralegale voordelen (hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, laptop) en extra vakantiedagen behoren ook tot het pakket.

Interesse?

Bezorg ons een creatief motivatiefilmpje van maximaal 3 minuten en je volledige CV (pdf) vóór maandag 11 januari 2021 via dit sollicitatieformulier.

De procedure bestaat uit een screening op basis van je CV en motivatiefilmpje. Vervolgens word je eventueel uitgenodigd voor een eerste gesprek (week van 1/02/2021). Indien je ons tijdens dit eerste gesprek kan overtuigen, volgt een selectietest (week van 15/02/2021) en een tweede gesprek met een opdracht (week van 22/02/2021).  

Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. 

Wens je meer informatie? Contacteer Katrien Vermeulen, stafmedewerker zakelijke werking, via 051 69 18 06.