28-07-2018

VACATURES: communicatiemedewerker en projectmedewerker jongeren

Ter versterking van ons team is ARhus op zoek naar een communicatiemedewerker en een projectmedewerker jongeren. Word jij onze nieuwe collega? Kandideer voor 28 juli!Lees meer

Nieuwsdetail

Nieuws

21-02-2017

Lege verdieping +0 wordt conferentieruimte

In februari startten de werken aan de nu nog lege verdieping +0, die wordt omgebouwd tot conferentieruimte. Zo willen we nog meer evolueren van een bib naar een kennis- en informatiecentrum én een echte community waar fysieke kennisuitwisseling kan gebeuren op een fantastische locatie in de stad. We trachten de hinder tijdens de werken tot een minimum te beperken.

Bij ingebruikname van de nieuwe hoogbouw op De Munt (in 2014) werd - bewust - nog niet alle inrichting gefinaliseerd. Nu, drie jaar later, kon het gebruik van ARhus geëvalueerd worden. We zien dat onze polyvalente ruimte en ateliers meer en meer gereserveerd worden voor vergaderingen of studiedagen. Omdat de vraag naar een grotere ruimte in Roeselare zich opdringt, wordt dit voorjaar de leegstaande verdieping +0 omgebouwd tot een conferentieruimte met een capaciteit van 180 personen. Het inrichten van een bijkomende congresfaciliteit komt zo tegemoet aan een vraag van onze bezoekers en verenigingen, organisaties, ... Wie info wenst kan vrijblijvend contact opnemen via info@arhus.be.

De eventuele hinder tijdens de werken trachten we tot een minimum te beperken.

Ontdek de mogelijkheden van deze nieuwe zaal in het hus van de stad tijdens de ARhus opendeurdag: 20 april (voor professionals op uitnodiging) en op 22 april (voor iedereen).