Groepje mensen op de bank met boeken

Voorleesfeest

Van 18 tot 26 november is er de jaarlijkse Voorleesweek en wordt het belang én het plezier van voorlezen in de kijker gezet. Daarom houden we in ARhus een week lang een groot voorleesfeest met tal van activiteiten.

Jongetje kijkt in een boekje

Boekstartdag: boekenfeest voor de allerjongsten (0-4 jaar)

Tijdens Boekstartdag vallen de allerjongsten met hun babyroze billen in de boeken! Want een spetterend boekenfeest strijkt neer in ARhus. Kom langs voor wat peutergewiebel, duik in het berenbad, kom springen-klimmen-klauteren-glijden in de speelbuis of net snoezelen in de leeshoekjes en voorleestipi’s. Laat je gekste bekken zien voor de Photo Book en geniet van een heerlijke pannenkoek in het ARhus Café.

zaterdag 18 november doorlopend tussen 10u en 17u | ARhus De Munt | inschrijven enkel nodig voor de workshop baby- en peuteryoga

Meer info en inschrijven

Legomannetje tussen rood gordijn

Vertel eens... als een kunstenaar (vanaf 5 jaar)

We lezen voor uit het grappige boek 'Berlage en een boef in het museum'. Na de voorleessessie kunnen de kinderen die willen nog aan een creatieve workshop deelnemen. Inschrijven is niet nodig.

twee mensen tonen iets terwijl derde tekent

Verse onzinsels (vanaf 5 jaar)

In deze interactieve theatervoorstelling brengen 'babbelaar' Dempsey Hendrickx en 'krabbelaar' Bruno Claeys samen het meest fantasierijke verhaal tot leven. Waarover dat verhaal precies gaat, dat bepalen de kinderen. Alles kan ... echt A-L-L-E-S.

woensdag 22 november van 16u tot 17u | ARhus De Munt | inschrijven noodzakelijk

Meer info en inschrijven

Meer activiteiten

Benieuwd naar wat er dit najaar nog allemaal te beleven valt in ARhus? Neem dan zeker ook een kijkje in de kalender voor een overzicht van alle activiteiten.