18-06-2021

Verkeersmaatregelen tijdens de Batjes

De Roeselaarse zomer start traditioneel met de Batjes #VANRSL. Op zaterdag 26 en zondag 27 juni is het centrum verkeersvrij. Parking De Munt blijft wel bereikbaar.Lees meer

Nieuwsdetail

13-08-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!

Tevreden bezoekers in ARhus Beveren

Plan je bezoek

ARhus De Munt heeft nog tot eind augustus tijdelijke openingsuren:
        ma-vr 13u-19u,
        za 13u-17u,
        zo gesloten.

Tijdens je bezoek aan ARhus gelden een aantal coronamaatregelen. Lees ze na voor je komt. Een mondmasker is verplicht!
In de voormiddag plaatsen onze medewerkers de teruggebrachte materialen terug in de rekken. Zo kunnen we de afstandsmaatregelen garanderen.

De andere afdelingen zijn geopend volgens de gebruikelijke openingsuren, een hele zomer lang!

4 weken uitlenen + 4 weken verlengmogelijkheid

Zowat alles wat je ontleent, mag je nu meteen voor 4 weken houden en nog eens 4 weken verlengen. Zo kan je het hele jaar met je boeken op vakantie. Een aparte vakantieverlenging in de zomermaanden is er dus niet.

Uitzonderingen: gereserveerde werken, e-readers, sprinterboeken en sprinterdvd's.

Wat kan al, wat niet?

De versoepelde coronamaatregelen maken veel terug mogelijk. Enkele zaken kunnen nog niet. Lees hier in detail wat kan en wat nog niet.

Het ARhus Café

De coronaveiligheidsmaatregelen laten momenteel niet de beleving toe die jullie in het ARhus Café gewoon zijn. Kruisbestuiving en ontmoeting tussen mensen, ideeën en kennis zouden er onmogelijk zijn. We blijven dus nog even dicht tot het einde van de zomervakantie

Chef Hans gaat wel aan het kruisbestuiven. Hij zal binnen Motena ingeschakeld worden als kok Maaltijden aan huis en in Woonzorgcentrum De Zilverberg.

Wat met de schattenjacht van Vlieg?

De schattenjacht van Vlieg zoals we hem al vele zomers kennen, kan niet doorgaan omwille van corona. Wel kan je een doe-boekje afhalen, waarmee kinderen thuis uren zoet zijn (zolang de voorraad strekt).

Wil je kind toch gaan speuren? Reserveer je plekje bij KOERS. Meer info.