20-06-2019

Boekenverkoop in Kringwinkels

ARhus houdt regelmatig grote schoonmaak in het enorme boekenbestand om steeds een actuele collectie aan te bieden aan de bibliotheekbezoekers. Dankzij een samenwerking met De Kringwinkel Midden West-Vlaanderen krijgen boeken van ARhus een tweede leven via de Kringwinkelpunten in Roeselare, Tielt, Izegem en Torhout. Jawel, je leest het goed: weldra kan je tweedehands kook- en bakboeken, reisgidsen, thrillers, romantische boeken, jeugdboeken … van ARhus elke dag voor een prikje op de kop tikken! Lees meer

Nieuwsdetail

17-05-2019

Kinder- en Jeugdjury: winnaars en inschrijvingen

De winnende boeken van het KJV leesjaar 2018-2019 zijn bekend! Tegelijk openen wij de inschrijvingen voor het nieuwe leesjaar. Ben je tussen 5 en 16 jaar en dol op lezen? Schrijf je dan snel in!

Maar liefst 9222 kinderen tussen 4 en 16 jaar deden in 2018-2019 mee aan de Kinder- en Jeugdjury in Vlaanderen. Hier ontdek je de boeken die zij verkozen. Je vindt deze en de genomineerde boeken ook op de themastand op verdieping +2 van ARhus De Munt.

Lees jij graag en vind je het leuk om met andere kinderen over boeken te praten? Schrijf je dan in voor de leukste leesjury van het land! Voor kinderen van 5 tot 16 jaar. 

Ben je ouder dan 17 jaar? Dan kan je begeleider worden van een KJV-groepje.