21-11-2021

Vacature: Medewerker ICT m/v/x

Kan je vlot overweg met diverse digitale tools en devices? Help je mensen graag met ‘all things digital’? Pak je gemakkelijk zelfstandig uitdagingen aan? Dan ben jij misschien de ‘digital creative’ collega die we zoeken! Solliciteer voor 22 november 2021.Lees meer

Nieuwsdetail

07-10-2021

Werken in de Gitsestraat

De komende maanden kan je hinder ondervinden als je met je wagen naar ARhus Gitsestraat komt. Er zijn nutswerken in de Gitsestraat en Oude Noordlaan, en rioleringswerken in de Honzebroekstraat.

Momenteel worden oude leidingen van elektriciteit, drinkwater en telecom vervangen in de Gitsestraat en de Oude Noordlaan. Tot half november situeren de werken zich aan de bib, de rest van de Gitsestraat volgt daarna. Als de weersomstandigheden goed blijven, zullen deze nutswerken klaar zijn tegen midden maart 2022. Daarna volgen rioleringswerken.

In de Honzebroekstraat worden tot eind november rioleringen vervangen om waterlast aan te pakken. Auto's kunnen er niet door.

De parking is momenteel bereikbaar via de Gitsestraat. Te voet kan je dan rondgaan om via het trottoir de bib te bereiken. 

Meer info lees je in de bewonersbrieven:

Nutswerken Gitsestraat- Oude Noordlaan

Rioleringswerken Honzebroekstraat