01-11-2018

Digitale Week 2018

Tijdens de Digitale Week organiseren honderden organisaties boeiende activiteiten om mensen digitale vaardigheden bij te brengen, ze mediawijs te maken en volop te laten genieten van de mogelijkheden van digitale cultuur. Ook ARhus doet mee. Ontdek snel onze activiteiten! Lees meer

Nieuwsdetail

11-04-2018

City-zen Roadshow

Na twee weken van onderzoek in de stad, stelden de masterstudenten van TU Delft hun ideeën voor: waterbuffers op overstromingsgevoelige plekken, mogelijkheden tot aanleggen van groen, innovatieve voedingsbedrijven een plaats geven in het stadscentrum,… Bedankt aan iedereen die langskwam om hen te helpen!

Strop je mouwen maar al op want de Roadshow komt eraan!

Internationale experts in energieplanning en duurzaam stadsontwerp staan te popelen om jullie te ontmoeten in hun studio. Van 23 tot 27 april komen ze vanuit heel Europa om een intensieve samenwerking op te zetten met de Roeselarenaar om de klimaatimpact van de stad drastisch te verkleinen. Ze gaan op zwerftocht in de wijk ‘Groenpark’ en proberen antwoorden te formuleren op de meest prangende vragen door technologische oplossingen voor te stellen die passen bij de stad.

 Schrijf je in

Graag nodigen wij je uit naar deze weeklange ontwerpstudio. Laat je inspireren tijdens de presentaties, loop langs in een masterclass, werk mee in een workshop over ‘Energie’ of ‘Buurten van de Toekomst’ en kom kijken naar het eindresultaat. Inschrijven doe je hier.