13-08-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!Lees meer

Nieuwsdetail

14-03-2019

Projectoproep voor secundaire scholen

Wil jouw school een gezondheidsbeleid uitwerken maar weten jullie niet waar te beginnen? Of is gezondheid al een belangrijk thema op jouw school maar zoeken jullie naar manieren om hier meer rond te doen? Kenniscentrum ARhus schiet ter hulp! Aan alle leerkrachten #VANRSL: dien jouw projectaanvraag in voor 2 april.

We zetten in op de samenwerking met het secundair onderwijs en geven boeiende gezondheidsgerelateerde projecten een duwtje in de rug. Door ons uitgebreide netwerk binnen de zorg- en voedingssector kan ARhus als breed maatschappelijk kenniscentrum een belangrijke meerwaarde betekenen voor projecten in jouw school. Wist je bijvoorbeeld dat ARhus mee vormgeeft aan het Leer- en Innovatiecentrum RADar op de nieuwe ziekenhuiscampus van AZ Delta?

Ongetwijfeld leven er al bepaalde thema’s op jouw school, maar voor wie wat extra inspiratie nodig heeft zijn dit mogelijke pistes om samen een project rond op te bouwen:

-          Fysieke gezondheid (sport, gezondheidsapps, …)

-          Geestelijke gezondheid (depressie, zelfmoord, stress, …)

-          Seksuele gezondheid

-          Gezonde voeding en voedingstechnologie

-          Gezondheidsvaardigheden

Zin om samen te werken? Laat het ons weten en misschien zorgen wij voor de nodige ondersteuning!

Timing: Projecten kunnen ingediend worden voor 2 april 2019. Eind april maken we de geselecteerde projecten bekend. De eerste voorbereidende gesprekken voorzien we nog in de loop van mei en juni.

Nieuwsbrief

Deze info rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Dat kan! Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor leerkrachten.