16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Nieuwsdetail

14-03-2019

Maart = darmkankermaand

Maart is internationale darmkankermaand. Kom in ARhus te weten hoe je je gratis kan testen, hoe je het risico kan verkleinen, en wat het kostenplaatje is voor wie kanker heeft.

Samen met AZ Delta en CM Roeselare-Tielt organiseert ARhus twee activiteiten i.h.k.v. Darmkankermaand:

19/03 Door screening naar vroegtijdige opsporing en behandeling van darmkanker

Wist je dat een darmpoliep 8 à 10 jaar nodig heeft om uit te groeien tot een tumor? En dat een eenvoudig en gratis onderzoek van de stoelgang je kan helpen in het vroegtijdig opsporen van (dikke)darmkanker? Dr. Pieter Vandecandelaere, huisarts Justin Gouhie en Saar Vankeirsbilck hebben in deze infosessie ook bijzondere aandacht voor de rol van gezonde voeding en beweging.
Meer info en inschrijven

28/03 Panelgesprek: Maakt kanker arm?

Kanker. Plots staat je hele leven op zijn kop … Er verandert vanalles, niet alleen met je lichaam. De diagnose kanker heeft ook een financiële impact. Hoe ga je daar mee om? Waar moet je aankloppen? Wie kan je helpen?
Met moderator Veerle Deblauwe (eindredacteur Radio 2 West-Vlaanderen).
Meer info en inschrijven

28/02 Expo + wedstrijd 'De wc-bril in de straat: doe jij mee aan de stoelgangtest?'

Vanaf 28 februari worden er in ARhus De Munt en bij handelaars op De Munt door SASK kunstig versierde wc-brillen opgesteld. Wie de ‘grote boodschap’ die erin schuilgaat correct kan formuleren, maakt kans op tickets voor een Knack volleybalwedstrijd of Roeselare Kadobonnen. Haal jouw wedstrijdformulier vanaf 28 februari af aan het onthaal van ARhus De Munt.

Meer weten?

In ARhus kan je boeken uitlenen waarin dieper wordt ingegaan op dit thema:

Boeken over darmkanker

Boeken over omgaan met kanker

Je vindt ook een selectie op de themastand aan het onthaal van ARhus De Munt.