15-08-2019

Vakantieuitlening

Ga zorgeloos je vakantie tegemoet met je uitgeleende boeken of cd's. De meeste materialen kan je tijdens de zomervakantie immers vijf weken houden in plaats van drie.Lees meer

Nieuwsdetail

12-07-2019

HerstelAcademie nu ook in onze regio

Voor cursussen rond allerlei thema’s gerelateerd aan psychische kwetsbaarheid kan je terecht in de HerstelAcademie. ARhus zet zijn schouders mee onder dit project.

Als kenniscentrum zet ARhus volop in op gezondheid in al haar vormen. We staan garant voor kwaliteitsvolle en betrouwbare informatie, en werken daarvoor samen met heel wat lokale gezondheidsorganisaties. Zo is ARhus onder meer partner in de HerstelAcademie, die in september 2019 in onze regio van start gaat.

Een HerstelAcademie organiseert cursussen rond allerlei thema’s gerelateerd aan psychische kwetsbaarheid: het leren zinvol invullen van je vrije tijd, de eerste stappen (terug)zetten naar werk, een lees- en doegroep rond het boek ‘Kracht van kwetsbaarheid’ van Brené Brown, ...

Elke sessie wordt gegeven in duo, door iemand met ervaringskennis en iemand met professionele kennis over het thema. Iedereen is welkom!

Bekijk het aanbod op www.herstelacademie.be/midden-west-vlaanderen