12-01-2021

Bepaal mee de publiekswinnaar JUNIOR STADSDICHTER 2021

In Roeselare gaan we voor de vijfde keer op rij op zoek naar een nieuwe, jonge, Junior Stadsdichter voor de editie 2021. Een project van ARhus en Stad Roeselare. Onze jury selecteerde een top vier uit de maar liefst 319 ingezonden gedichten, alsook wie de winnaar wordt. Maar, hiermee is de wedstrijd nog niet afgelopen. Jij kan mee bepalen wie de publieksprijs Junior Stadsdichter #VANRSL 2021 in de wacht sleept! Lees meer

Nieuwsdetail

10-09-2020

Online betalen via Mijn Bibliotheek

Je kan vanaf nu jouw kosten bij ARhus online afrekenen. Meld je eenvoudig aan met jouw Mijn Bibliotheek-profiel en betaal daar met één druk op de knop alles met de kaart. Vliegensvlug, vlotjes en virusvrij!

Geen kleingeld op zak of je bankkaart vergeten? Geen probleem, want ARhus gaat helemaal mee met zijn tijd. Kopietjes, telaatgeld, reservatiekosten, noem maar op: betaal snel, handig en coronavirusvrij via je Mijn Bibliotheek-profiel. Betalen doe je in 4 simpele stappen:

  1. Meld je aan met jouw Mijn Bibliotheek-profiel.
    Nog geen profiel? Neem je lenerskaart of identiteitskaart erbij en maak hier een account aan.
  2. Klik op 'Kosten' in het menu bij je naam en krijg een overzicht van jouw openstaande kosten bij ARhus.
  3. Klik op 'betaal nu' en selecteer vervolgens de kosten die je wil afrekenen.
  4. Je komt op een betaalpagina waar je jouw kosten kan afrekenen.

De bibliotheek van Bilzen toont hoe dit precies in zijn werk gaat in een handig filmpje. (Opmerking: in het filmpje klikken ze op 'Betalingen'. Ondertussen veranderde dit woord in 'Kosten').