31-12-2021

Vacature: Medewerker infrastructuur m/v/x

Bart, onze sympathieke collega infrastructuur, gaat met pensioen en we zoeken iemand om hem te vervangen. Ben jij een enthousiaste teamplayer en iemand die proactief de juiste prioriteiten stelt? Een handige Harry of Harriette die ons state-of-the-art gebouw in topconditie houdt? Dan is deze job iets voor jou. Solliciteer vóór 1 januari 2022!Lees meer

Nieuwsdetail

07-10-2021

Werken in de Gitsestraat

De komende maanden kan je hinder ondervinden als je met je wagen naar ARhus Gitsestraat komt. Er zijn nutswerken in de Gitsestraat en Oude Noordlaan, en rioleringswerken in de Honzebroekstraat.

Momenteel worden oude leidingen van elektriciteit, drinkwater en telecom vervangen in de Gitsestraat en de Oude Noordlaan. Tot half november situeren de werken zich aan de bib, de rest van de Gitsestraat volgt daarna. Als de weersomstandigheden goed blijven, zullen deze nutswerken klaar zijn tegen midden maart 2022. Daarna volgen rioleringswerken.

In de Honzebroekstraat worden tot eind november rioleringen vervangen om waterlast aan te pakken. Auto's kunnen er niet door.

De parking is momenteel bereikbaar via de Gitsestraat. Te voet kan je dan rondgaan om via het trottoir de bib te bereiken. 

Meer info lees je in de bewonersbrieven:

Nutswerken Gitsestraat- Oude Noordlaan

Rioleringswerken Honzebroekstraat